
malzemeler:
- 2 yemek kasigi z.yagi
- 1 büyük kirmizi sogan, yemeklik dogranmis
- 150gr sucuk, iri dilimlenmis
- 1 kirmizi biber, cekirdegi ayiklanmis, ince kiyilmis
- 2 konserve dilimlenmis domates ya da 4 taze domates, ince kiyilmis
- 100ml su
- 4 büyük yumurta
- üzeri icin, yesil biber, tazze sogan yada frenk sogani, ince kiyilmis.
- Isitilmis 2 kasik yagda sogani kavurun, yaklasik 5dk.
- Sucuklari ekleyin, sucuk yagini salana kadar pisirin
- kirmizi biberi ekleyin,
- domates dilimlerini ve 100ml suyu ekleyip kaynama noktasina gelince altini kisin. 12-15dk pisirin
- yumurtalari kirip pismesini bekleyip, üzerine ince kiyilmis yesil biber, taze sogan yada frenk sogani serpistirip servis yapin...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder