Yilbasina 3 ay kalmisken sizlerle uzun zamandir paylasmak istedigim yilbasi soframla Yemek Cini'nin ev sahipligi yaptigi YE#49 Çay ve Yemek Sofraları etkinliği ne katiliyorum. Ilk sofram, gecmiste esimle basbasa gecirdigimiz "minik-romantik yilbasi":) soframiz;
2 Kisilik Yilbasi Menüsü:
2 kisi oldugumuz ve asil yemek davetini bir sonraki gün verecegimiz icin, menüyü kücük tuttuk o gece. Ana yemegin olmadigi sadece en sevdigimiz aperatiflerle gecirdigimiz keyifli bir yilbasi idi. Menüde olanlar ise;
- Sushi
- Bruschetta ve crostini
- Salatalik kuplari
- Karidesli Avakado dolmasi
- Firinlanmis sebze terrine
- Cay sandevuclari
- Zeytin ve peynir tabaklari
- Dumpling (cin yemegi)
Bir sonraki gece ailelerimizin davetli oldugu "Yilbasi Sofrasi"
Masa düzenlemesinde dogadan toplanmis elementleri kullandim;Gecenin suprizi ve finali:
Profiterol Yilbasi Agaci
ve büyük gecenin büyük menüsü;
- Bal kabagi corbasi
- Hindi, derisi altindan doldurulmus, Jamie Oliver'in tarifi
- Pilav
- Karidesli domates dolmalari
- Sebzeli tavuk dürüm
- Sisde kofte
- Balsamik sirke ve beyaz peynirli, Firinda kizartilmis karisik sebze
- Feslegenli Siyah zeytin tapanadesi
- Kururulmus domatesli margarin
- Peynir toplari
- Salatalik botlari
- Profiterol Yilbasi Agaci
yılbaşı sofralarınıza ve yemeklerin sunumlarına bayıldım.renk uyumlarıda çok hoş olmuş.çok zevklisiniz.tebrik ederim....sevgiler....
YanıtlaSil