Firinda kabakli ve Bursen (Boursin) Peynirli Somon baligi filetosu
Malzemeler: (2 kisilik)
- 2 somon baligi filetosu
- Bursen (Boursin) peyniri
- 2 orta boy kabak
- 2 kucuk domates
- zeytinyagi
- tuz-karabiber
- aluminyum folyo
- Haizirlanisi:
- firini 200 derecede isitin
- balik filetolarini tuz ve karabiberleyin
- kabaklari ve domatesleri ince halkalar seklinde dograyin
- aluminyum folyoyu filetolari saracak büyüklükde kesin,
- Kabak dilimlerini birbirinin üstüne binecek sekilde, folyonun uzerinde yan yana dizin, tuz ve karabiberleyin,
- balik filetolarini, kabak dilimlerinin üstüne yatirin,
- baligin üstüne, kalinca bir kat bursen peynirini sürün, üzerlerine domatesleri yerlestirin, tuz ve karabiberleyin,
- aluminyum folyoyu kapatip paket yapin,
- 200 derecede 20-25 dk firinda pisirin...hemen Misirli Kara Lahana Salatasi ile servis yapin...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder