ilki;
Pirasa kremali Somon baligi filetosu
Malzemeler: (2 kisilik)
- 2 Somon baligi filetosu
- zeytinyagi
- 2 pirasa, ince kiyilmis
- Crème Fraîche
- tuz-karabiber
- Haizirlanisi:
- pirasalari bir tavada soté etmeye baslayin,
- izgara yada tavanizi orta ateste isitin,
- baliklari, bir firca yardimiyla zeytin yagi ile yaglayip her iki tarafini tuz ve karabiberleyin,
- orta ateste baliklarin her bir tarafini yaklasik 3dk kizartin,
- sotélediginiz pirasanin altini kisip, Crème Fraîche 'i ekleyip, tuz ve karabiberle tatlandirip karistirin
- baliginizi tabaga koyup, uzerine bolca kremali pirasadan koyun,
- yaninda makarna ve salata ile servis yapin...
Merhaba, blogunuzu bugun kesfettim ve cok begendim. Sanirim Hollanda da oturuyorsunuz.
YanıtlaSilSevgiler
Iltifatin icin cok sagol. Evet Hollanda'dayiz. Simdi senin blogunda bir tur attim, blogunu tanidigima sevindim.
YanıtlaSilsevgiler...