Memleketten bu kadar uzak olup, memleketi hatirlatacak tatlar kesvedince o anin en mutlu insani sen oluveriyorsun. O ani yasatan nadir tatlardan biri bu, himmm...
- Malzemeler:
- chibato, Italyan ekmegi
- acuka
- sucuk, dilimlenmis
- sogan, ince halkalar halinde dogranmis
- kirmizi dolmalik biber, seritler halinde dogranmis
- domates, halkalar halinde dilimlenmis
- bolca kasar peyniri, rendelenmis.
- Hazirlanisi:
- firini turbo200, normal 220 derecede isitin.
- ekmegi yataylamasina ortadan keserek ikiye ayirin.
- elde ettiginiz uzun iki dilimin uzerine Acukayi surun.
- rendelenmis kasar peyniri serpistirin.
- sucuk dilimleri, biber, sogan ve domates halkalarini yerlestirip, kalan rendelenmis peyniri serpistirin. Gerekirse tuz-karabiberle tatlandirin
- 200 derecede firinda, peynirler eriyip, üstü kizarana kadar yaklasik 30-40dk pisirin, bayilacaksiniz, yummy...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder