4 Kasım 2012 Pazar

3 yas ile dogada renk calismasi..


Zara ile yürüyüse ciktigimizda sıkca oynadigimiz bir renk oyunu. Hem renkleri ögreniyor, hem de dogada ki objeleri taniyoruz.

Bir yumurta kutusunun bölümlerini farkli renklerle boyadik. Yürüyüse cikip farkli renklerde dogal objeleri arastirip toparladik. Eve dönüp toparladigimiz örnekleri, ismini ve rengini söyleyerek o rengin bölümüne yerlestirdik.



Bahar gelince bulacagimiz renkleri tahmin bile edemiyorum!
Hafta sonunuz bol renkli gecsin!

13 yorum:

  1. Güzel fikir!
    Doğada her renk var fazlasıyla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semi Roland da benim:) Yorumu biraktikdan sonra esimin login oldugunu farkediyorum! :)))

      Sil
    2. Roland da iyiymiş, şikayetim yok hani:)))))

      Sil
  2. Birlikte ne güzel renkler toplamışsınız ,modacılar da sizin gibi doğa da dolaşıp koleksiyon renklerini buluyorlar sanırım.Hatta kumaş desenlerini birebir doğadan kopyalıyorlar.Fotoğrafa bakınca bunu bir kez daha görmüş oldum.Aktivitelerinizi çok beğeniyorum ve takip ediyorum,hatta bu aktiviteyi oğlumla birlikte kesinlikle yapmalıyız diye düşünüyorum :)Teşekkürler fikir için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    2. Haklisin, hangi gözle baktigina bagli. Sonra da gözün yakaladilarina inanamiyorsun. Bu aktiviteyi cok seviyorum, cünkü iki taraf da zevk aliyor:), zamanin nasil gectigini bilemiyorsun. Cocuk hem ögreniyor, hem de bulmasini istedigin rengi bulunca acaip gururlaniyor. Eminim oglunun da hosuna gidecektir. Tüm güzel sözlerin icin cok tesekkurler.

      Sil
  3. güzel bir çalışma aynısını bizde yapıyoruz ve çok eğleniyoruz...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyifli ve ogretici! Sizin renkleri de gormek isteriz;)

      Sil
  4. bu arada bloğunuzu cok sevdim . pek anlayamadım ama sanırım hollanda dasınız subatta kısmetse Amstelveen de olacağız bol bol fotoğraf çekeceğim :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dogru Hollanda dayiz, Amstelveen´in 30-40dk kuzeyinde. Umarim guzel bir subata denk gelirsiniz. Amstelveen´i Amterdam´i cok seveceksiniz. Guzel kareler yakalayacaginizdan suphem yok, paylasimlarinizi bekliyorum!

      Sil
  5. Çok güzel olmuş herzamanki gibi.. Süper anne.

    YanıtlaSil