15 Aralık 2010 Çarşamba

geri sayim :: 13 Aralik . . . . . . . . . . . .geri sayim takvimi

Geri sayim takvimi olmadan geri sayim olmaz di mi? Internette gezinirken "Count Down Calendar" diye arama yaparsaniz milyonlarca fikirle karsilasacaksiniz.
Eger sizinde bir 5 yasiniz var ve her onemli gune dogru "daha kac gun yatip kalkacagim anne?" diyerek basinizin etini yiyorsa, bu "geri sayim takvimleri" son derece keyifli, egitici ve eglendirici. Her gun icin kutucuklari numaralandiriyorsunuz. Ve her kutuya (dizayniniza bagli tabii), bir seker, bir cikolata, ve ya kupon gibi hediyecikler koyuyorsunuz.Cocugunuz her gun bir supriz kutuyu aciyor ve geride kalan kutucuklari sayarak, kac gun daya uyuyup uyanmasini gerektigini kendisi hesapliyor.
Benim bu yil ki favorim yine gecen yilki gibi MayaMade.




Bu sene de, gecen seneki ve daha once seneki gibi yine wc rulosu kullanmis.

2009 da yaptigi bu takvimi, o yil bende yapip, 2010daki butun ozel gunlerimiz icin kullandik.




Bu da 2008 de yaptigi takvim.

Eger linklere tiklarsaniz Maya nin kendi sitesinden, nasil yapildigini ingilizceniz olmasa bile resimlerle takip edebilirsiniz.

1 yorum:

  1. -- YKS Geri Sayım --
    YGS – LYS olarak iki farklı zamanda yapılan sınavda köklü olmasa da özellikle sınav tarihleri ile ilgili bir değişim oldu ve sistem yerini TYT ve AYT’den oluşan YKS olarak değişti. Tabi sadece isim ve sınav tarihi değişiklikleri de olmadı. YKS Geri Sayım Sayacı‘nda da yer vereceğimiz bilgileri detaylı incelediğinizde birçok değişimden söz edebiliriz. YKS Geri Sayım

    YanıtlaSil